Specialisten in HR

Ja! HRM Specialisten versterkt HR afdelingen en helpt professionals aan een baan die bij hun past. Dat doen we voor zowel interimmers als tijdelijke en vaste krachten, door bijna heel Nederland. Wij begrijpen ons vak én ons vakgebied. Onze consultants volgen de ontwikkelingen van de arbeidsmarkt op de voet. Daardoor zijn we in staat om professionals en organisaties van het juiste advies te voorzien en aan elkaar te verbinden.

Jan van den Brink

HR Recruitment Consultant / Interim HR Manager

Oprichter / directeur van Ja! HRM Specialisten is Jan van den Brink. Jan heeft als interim HR manager zowel bij profit- als non-profitorganisaties jarenlange praktijkervaring opgedaan.

Naast (strategische) interim HR werkzaamheden begeleidt Jan executive search trajecten, werving en selectie opdrachten en is hij coach van HR professionals.

In 1992 rondde Jan zijn HBO-opleiding aan de Academie voor Mens en Arbeid te Deventer af. In de loop van de jaren volgde hij trainingen en opleidingen op het gebied van o.a. Strategisch Human Resource Management en Coaching

Marijana Stoel

HR Recruitment Consultant / Interim HR Adviseur

Marijana Stoel is sinds april 2017 werkzaam bij Ja! HRM Specialisten in de rol van HR Recruitment Consultant. Zij heeft de afgelopen 10 jaar uitgebreide kennis binnen het HRM vakgebied opgedaan. Zowel binnen de zakelijke dienstverleners alsook binnen de publieke sector (zorg en onderwijs).

Na haar opleiding Toeristisch Management en HBO Personeelsmanagement heeft zij zich met name gespecialiseerd in recruitmentvraagstukken en werving en selectie. In 2019 is ze gestart met een studie op het gebied van Strategisch HR Beleid.

De onderdelen arbeidsmarktcommunicatie en employer branding hebben haar speciale interesse.

Elize Sellies

HR Recruitment Consultant / Interim HR Adviseur

Elize Sellies is sinds juni 2019 werkzaam bij Ja! HRM Specialisten in de rol van HR Recruitment Consultant / Interim HR Adviseur.

Elize heeft ruime allround ervaring opgedaan als HR Business Partner voor een productielocatie bij een internationale productieorganisatie.

In 2011 heeft zij de opleiding HBO Personeel en Arbeid in Zwolle afgerond.

Elize voorziet opdrachtgevers van advies op het gebied van HR recruitment en andere allround HR vraagstukken.

Elise Harbers

HR Recruitment Consultant

Elise Harbers is sinds februari 2018 werkzaam bij Ja! HRM Specialisten in de rol van HR Recruitment Consultant. De afgelopen jaren heeft zij ervaring opgedaan in recruitment en loopbaanbegeleiding.

Na haar opleiding Leisure Management heeft zij een aantal jaren als intercedente bij een grote uitzendorganisatie gewerkt. Bij deze organisatie heeft zij tevens ervaring opgedaan als loopbaanadviseur. In 2019 heeft ze haar opleiding Personeelsmanagement succesvol afgerond. 

Werving & selectie en loopbaanadvies zijn haar specialisaties.

 

"In gesprek met de consultants merk je dat zij hart hebben voor en plezier hebben in het werk dat ze doen" 

Ingrid van Eunen. Manager Bedrijfsvoering Mee Samen.